Όλοι… μέσα: Το ντελίριο των φίλων της Νότιγχαμ μετά από την απόκρουση του Σάμπα! (vid)

Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που έγινε στο «Μπόλινγκ Γκράουντ» μετά και από το τελευταίο πέναλτι που απέκρουσε ο Σάμπα της Νότιγχαμ Φόρεστ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Wembley! Ο κόσμος ήταν ασυγκράτητος, μπήκε στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία ανάσα πριν από την επιστροφή τους στην Premier League μετά από 23 χρόνια!



Όλοι… μέσα: Το ντελίριο των φίλων της Νότιγχαμ μετά από την απόκρουση του Σάμπα! (vid)

Απίθανες σκηνές έλαβαν χώρα στο «Μπόλινγκ Γκράουντ» μετά την πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον τελικό του Wembley απέναντι στην Χάντερσφιλντ, με φόντο την επιστροφή στην Premier League μετά από 23 χρόνια.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οδηγήθηκε στα πέναλτι και στην «ρώσικη ρουλέτα», η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρήκε έναν… ήρωα! Ο Σάμπα απέκρουσε τρία πέναλτι και στο τελευταίο, η πρόκριση της ομάδας του ήταν γεγονός.

Ο κόσμος προφανώς της Νότιγχαμ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και το γήπεδο μετατράπηκε σε κάτι… άλλο! Άπαντες μπήκαν μέσα για να πανηγυρίσουν, σε ένα απίθανο ντελίριο ενθουσιασμού, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, τι θα γίνει αν η Νότιγχαμ επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα…

Δημήτρης Μανάκος