Μεγάλο rotation από τον Κλοπ, ξανά βασικός ο Τσιμίκας!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση των «κόκκινων» απέναντι στην Σαουθάμπτον, βρίσκεται ξανά ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ξεκινά για δεύτερο σερί ενενηντάλεπτο στην Premier League, για πρώτη φορά εντός του 2022! Μεγάλο το rotation του Γιούργκεν Κλοπ, μετά τα 120 λεπτά απέναντι στην Τσέλσι και τον επικείμενο τελικό του Champions League!  



Μεγάλο rotation από τον Κλοπ, ξανά βασικός ο Τσιμίκας!

Κάθε ματς είναι και… ρεκόρ για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ, μετά το νικητήριο πέναλτι στο Wembley, που έδωσε στους «κόκκινους» το πρώτο τους FA Cup μετά το 2006!

Για τον λόγο αυτό, ο Γιούργκεν Κλοπ τον επέλεξε στους πρώτους «11» που θα παραταχθούν απέναντι στην Σαουθάμπτον, με τον Έλληνα μπακ να αγωνίζεται σε δεύτερο σερί παιχνίδι ως βασικός, για πρώτη φορά εντός του 2022!

Την ίδια ώρα, στον πάγκο βρίσκεται ο Αλεξάντερ Άρνολντ για ξεκούραση, μετά τα 120 λεπτά που έπαιξε απέναντι στην Τσέλσι, ενώ απόντες είναι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για λόγους ξεκούρασης, ώστε να είναι έτοιμοι για το τελευταίο ματς της Premier League κόντρα στην Γουλβς και τον τελικό του Champions League!

Δημήτρης Μανάκος