«Πράσινο φως» από την επιτροπή της Πρέμιερ για την Τσέλσι!

Ο πρώτος σκόπελος ξεπεράστηκε για τον Τοντ Μπόελι και την έναρξη της νέας εποχής για την Τσέλσι! Η ανεξάρτητη επιτροπή για τις αγοραπωλησίες των συλλόγων έδωσε το «ok» στον διαφαινόμενο νέο ιδιοκτήτη των «μπλε» και απομένει να λυθεί το ζήτημα και με την Κυβέρνηση για να μπει σε νέα τροχιά πλέον το λονδρέζικο κλαμπ. 



«Πράσινο φως» από την επιτροπή της Πρέμιερ για την Τσέλσι!

Όπως αναφέρει η Telegraph, ό,τι αφορά στον Μπόελι και στον τρόπο με τον οποίο εκείνος συμφώνησε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και τις δυνατότητές του για το μέλλον της Τσέλσι, πήραν το «πράσινο φως». 

Η ανεξάρτητη επιτροπή που εξετάζει τα δεδομένα των αγοραπωλησιών των συλλόγων αλλά και τις περιουσίες των ανθρώπων στους οποίους μεταβιβάζονται οι μετοχές, έδωσε το «ok». 

Πλέον, απομένει να επιλυθεί και το ζήτημα που έχει προκύψει με την Κυβέρνηση. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γι' ακόμα μια φορά καλείται να καταθέσει αποδείξεις και να διαπιστωθεί πως δεν έχει εκείνος κανένα όφελος από την πώληση των μετοχών του.

«Δεν ανησυχούμε καθόλου, είμαστε απόλυτα αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας» ανέφεραν στο Press Assocation Sport άτομα από το περιβάλλον του Ρώσου μεγιστάνα μετά και το τελευταίο κώλυμα.

Κώστας Ζάλιαρης