Αποχωρεί μετά από έξι χρόνια από την Γουότφορντ ο Φόρστερ!

Δεν θα υπερασπίζεται την εστία της Γουότφορντ για ακόμη μία χρονιά στην Championship ο Μπεν Φόρστερ, ο οποίος μετά από μία εξαετία κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του!



Αποχωρεί μετά από έξι χρόνια από την Γουότφορντ ο Φόρστερ!

Ανακατατάξεις φαίνεται πως επιφέρει στην Γουότφορντ ο υποβιβασμός στην Championship και η άμεση επιστροφή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, καθώς μετά τον Ρόι Χόντγκσον που ανακοίνωσε πως αποχωρεί,  με την απόφασή του ταυτίστηκε και ο Μπεν Φόρστερ.

Ο τερματοφύλακας των «hornets» ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στην Γουότφορντ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια και ευχαρίστησε με την ανάρτησή του, τον κόσμο και τους συμπαίκτες του που τον στήριξαν σε αυτή την φάση της καριέρας του!

Ωστόσο, δεν διευκρίνισε πού θα συνεχίσει και αν θα παραμείνει στο «Νησί» και σε ομάδα της Premier League, γράφοντας αναλυτικά:

«Τα πάνω, τα κάτω, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα. Όλα είναι μέρος ενός ταξιδιού. Ο κύκλος μου στην Γουότφορντ έκλεισε, αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και το επιτελείο, αυτά τα έξι χρόνια. Ήταν χαρά μου! Αναμένω τι θα φέρει σε μένα η επόμενη χρονιά»!

Δημήτρης Μανάκος