Έρικσεν: «Θέλω πολύ να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μέσα από δηλώσεις του, ο Κρίστιαν Έρικσεν γνωστοποίησε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ρίχνοντας φως στις επιλογές που θα πραγματοποιήσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.



Έρικσεν: «Θέλω πολύ να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Μπρέντφορντ ετοιμάζεται να κλείσει τις υποχρεώσεις της για την φετινή σεζόν, υποδεχόμενη την Λιντς στο Κομιούνιτι την ερχόμενη Κυριακή. Οι «μέλισσες» δεν απειλούνται με υποβιβασμό και ένας από τους υπεύθυνους για αυτό είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός, λίγους μήνες μετά την κατάρρευσή του στο Euro 2020, όχι απλά επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, μετρώντας ήδη 1 γκολ και 4 ασίστ σε 10 αναμετρήσεις. Ωστόσο, το συμβόλαιό του με το Λονδρέζικο κλαμπ εκπνέει το καλοκαίρι και ήδη σκέφτεται ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, ανάμεσά τους η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως θέλει να αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο και το Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας τις προθέσεις του για την μεταγραφική περίοδο.

«Έχω πολλές προτάσεις και επιλογές, τις οποίες εξετάζουμε και στη συνέχεια θα πάρουμε μία απόφαση. Θέλω πολύ να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν είναι απαραίτητο για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρικσεν αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπρέντφορντ.

Στράτος Μαρίνος