Οι Τόνεϊ και Χένρι κατήγγειλαν ρατσιστική επίθεση στις οικογένειές τους στο Γκούντισον Παρκ! (pics)

Οι δύο παίκτες αποκάλυψαν πως οι οικογένειές τους που βρέθηκαν στο Γκούντισον Παρκ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Έβερτον, υπέστησαν ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων.



Οι Τόνεϊ και Χένρι κατήγγειλαν ρατσιστική επίθεση στις οικογένειές τους στο Γκούντισον Παρκ! (pics)

Η Μπρέντφορντ έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2 μέσα στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Έβερτον των 9 παικτών λόγω της αποβολής των Μπράνθγουεϊτ και Ροντόν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόσο ο Ιβάν Τόνεϊ όσο και ο Ρίκο Χένρι των «μελισσών» κατήγγειλαν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Twitter πως οι οικογένειές τους που βρέθηκαν στο γήπεδο δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση από μικρή μερίδα των οπαδών.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ έγραψε: «Για τον άνδρα που επιτέθηκε ρατσιστικά στην οικογένειά μου, θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει», με την Έβερτον να απαντάει πως δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την αστυνομία να βρει τους ένοχους.

Ο αμυντικός και σκόρερ του 3ου γκολ απέναντι στα «ζαχαρωτά» ανέβασε: «Ποτέ δεν μιλάω για πράγματα που δεν βλάπτουν σωματικά εμένα ή την οικογένειά μου, αλλά το να βλέπω τη μαμά μου αναστατωμένη μετά από ρατσιστική επίθεση από μερικούς οπαδούς της Έβερτον με ενόχλησε πολύ! Θα κάνω τα πάντα γι' αυτούς , ό,τι χρειαστεί για να τιμωρηθεί η μικρή μειονότητα! Αυτό δεν είναι αποδεκτό και πρέπει να διερευνηθεί αμέσως».

 

Στράτος Μαρίνος