Ο Τεν Χαγκ έλυσε νωρίτερα το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ για να αναλάβει άμεσα την Γιουνάιτεντ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ γνωρίζει πως έχει να κάνει πολύ δουλειά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του καλοκαιριού και για αυτό το λόγο «τερμάτισε» το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ έξι εβδομάδες νωρίτερα, για να επικεντρωθεί στους «κόκκινους διαβόλους».



Ο Τεν Χαγκ έλυσε νωρίτερα το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ για να αναλάβει άμεσα την Γιουνάιτεντ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ολλανδία με τον Άγιαξ και το απόγευμα της Κυριακής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ερεντιβίζιε, με την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Φίτεσε.

Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο Κουρασάο για τους εορτασμούς του πρωταθλήματος αλλά θα ταξιδέψει σήμερα για Μάντσεστερ καθώς τερμάτισε το συμβόλαιό του με τον «Αίαντα» έξι εβδομάδες νωρίτερα για να ξεκινήσει την δουλειά στην Γιουνάιτεντ.

«Αύριο (σήμερα) θα γίνει ένα πάρτι με το επιτελείο του Άγιαξ, αλλά δεν θα πάω στο Κουρασάο (ένα ολλανδικό νησί της Καραϊβικής). Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό συμβαίνει με κάθε σύλλογο. Ακόμα πρέπει να οργανωθούν αρκετά πράγματα στο επιτελείο. Θα εργαστούμε εντατικά σε αυτό από αύριο (σήμερα)», είχε δηλώσει ο Τεν Χαγκ.

Ο 52χρονος τεχνικός θα βρεθεί την Κυριακή στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την τελευταία αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» για τη σεζόν, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά.

 

Στράτος Μαρίνος