Οπαδοί της Μπέρνλι συνελήφθησαν μετά από ναζιστικούς χαιρετισμούς στο παιχνίδι με την Τότεναμ! (vid)

Δύο οπαδοί της Μπέρνλι που βρέθηκαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Τότεναμ, συνελήφθησαν καθώς χαιρετούσαν ναζιστικά προς τους οπαδούς των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.



Οπαδοί της Μπέρνλι συνελήφθησαν μετά από ναζιστικούς χαιρετισμούς στο παιχνίδι με την Τότεναμ! (vid)

Στην αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στην Μπέρνλι στο Λονδίνο, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ξεκίνησαν να αντιδρούν και να ανταλλάσσουν μερικά «γαλλικά» με εκείνους των «σπερς».

Ωστόσο, η πιο δυσάρεστη εικόνα ήταν αυτή των δύο οπαδών που χαιρετούσαν ναζιστικά τους γηπεδούχους χωρίς μάλιστα να τους εμποδίζει κανείς. Οι δύο φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο μετά από παρέμβαση της ασφάλειας ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά από παράπονα της Τότεναμ.

Η Τότεναμ αναφέρθηκε στο γεγονός, τονίζοντας: «Ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο φιλοξενούμενοι οπαδοί έχουν εντοπιστεί και συλληφθεί μετά από άσεμνες χειρονομίες που έκαναν στον σημερινό αγώνα. Θα υποστηρίξουμε την αστυνομία στην έρευνά της».

Μάλιστα, η Μπέρνλι επιβεβαίωσε το συμβάν και τάχθηκε με το μέρος της αστυνομίας, λέγοντας πως θα βοηθήσει τόσο εκείνη όσο και την Τότεναμ στην έρευνα που διεξάγεται εις βάρος των δύο οπαδών.

 

Στράτος Μαρίνος