Έκανε ξανά νταμπλ η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι, που δεν σταματά να… σαρώνει!

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Τσέλσι κατέκτησε και το FA Cup γυναικών, επικρατώντας στο Wembley της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2, συνεχίζοντας την συλλογή τροπαίων της τελευταίας τριετίας!



 Έκανε ξανά νταμπλ η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι, που δεν σταματά να… σαρώνει!
Δεν σταματά να κατακτά τρόπαια η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι, η οποία μερικές ημέρες μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκανε νταμπλ, επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του FA Cup με 3-2!

Το σκορ άνοιξε η Σαμ Κερ στο 33’, αλλά η Χεμπ ισοφάρισε για τις τυπικά φιλοξενούμενες, δευτερόλεπτα πριν από την συμπλήρωση του πρώτου 45αλέπτου. Η Έριν Κάθμπερτ έκανε το 2-1 με την συμπλήρωση μίας ώρας, αλλά οι «πολίτες» έμειναν και πάλι ζωντανοί, καθώς η Ράσο ισοφάρισε στο 89ο λεπτό, με αποτέλεσμα η παράταση να μοιάζει… κοντά.

Εκεί η Τσέλσι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε τη νίκη με το γκολ της Κερ, εννέα λεπτά μετά την έναρξή της, το οποίο αποδείχθηκε και νικητήριο. Κάπως έτσι, οι «μπλε» έφτασαν στο νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά, ούσα αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας διετίας στην Women’s Super League!

 

Δημήτρης Μανάκος