Ο Λουίς Ντίας «σηκώνει» ένα τρόπαιο ανά 8 αγώνες από την ημέρα που κατέφθασε στο Άνφιλντ!

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές της Λίβερπουλ των τελευταίων ετών και από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Αγγλία έχει ήδη κατακτήσει τρία τρόπαια και έπεται συνέχεια.



Ο Λουίς Ντίας «σηκώνει» ένα τρόπαιο ανά 8 αγώνες από την ημέρα που κατέφθασε στο Άνφιλντ!

Έκανε την ζωή του Τσαλόμπα δύσκολη. Με τα τρεξίματά του και τις κοφτές τρίπλες δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της Τσέλσι που, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μεταφραστούν σε γκολ. Αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου από την Λίβερπουλ.

Φυσικά, ο λόγος για τον Λουίς Ντίας, τον άνθρωπο που κατέφθασε στο Άνφιλντ για να βοηθήσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να πετύχει τους στόχους της. Από την ώρα που ήρθε, ο Κολομβιανός έχει αποδείξει πως πρέπει να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο, αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις είτε στις εγχώριες διοργανώσεις είτε στην Ευρώπη.

Ωστόσο, έχει ανταμειφθεί και με το παραπάνω για τους κόπους του, έχοντας κατακτήσει ήδη τρία τρόπαια σε λιγότερο από 25 συμμετοχές με τους «ρεντς». Τόσο το League Cup όσο και το FA Cup με την Λίβερπουλ, ενώ περιμένει να του «ταχυδρομηθεί» και το μετάλλιο του πρωταθλήματος Πορτογαλίας στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο μέχρι να αποχωρήσει από την Πόρτο.

Ο Ντίας μοιάζει να είναι κομμένος και ραμμένος για τα θέλω της ομάδας και του Γιούργκεν Κλοπ και αν συνεχιστεί η κατάκτηση τίτλων, τότε θα μπορούμε να πούμε πως και η Λίβερπουλ ταιριάζει «γάντι» στον Κολομβιανό εξτρέμ.

 

Στράτος Μαρίνος