Η Τσέλσι μπορεί να ελπίζει σε ακόμη περισσότερους τελικούς στην νέα της εποχή!

Μπορεί οι «μπλε» του Λονδίνου να μην κατάφεραν να κλείσουν την σεζόν με ένα τρόπαιο, ωστόσο, λίγο πριν το τέλος των υποχρεώσεών τους και της εποχής του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο νέος επενδυτής της ομάδας «υπόσχεται» ακόμη περισσότερες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια.



Η Τσέλσι μπορεί να ελπίζει σε ακόμη περισσότερους τελικούς στην νέα της εποχή!

Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που «λύγισε» την αντίπαλό της στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το πρώτο FA Cup έπειτα από το 1992. Απέναντί της, η Τσέλσι που πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε και έφτασε αρκετά κοντά στην έκπληξη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ωστόσο, αυτός ο χαμένος τελικός σηματοδοτεί και επίσημα το τέλος της εποχής Αμπράμοβιτς και δίνει το εναρκτήριο νεύμα για μία νέα εποχή, υπό την «αιγίδα» του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, Τοντ Μπόελι.

Οι «μπλε» έφτασαν σε 6 τελικούς μέσα σε 15 μήνες από τότε που ο Τόμας Τούχελ έκατσε στον πάγκο της ομάδας κατακτώντας ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Πλέον, εφόσον η διοίκηση δείξει την εμπιστοσύνη της στον Γερμανό τεχνικό και μπει με τα σωστά εφόδια και πλάνα στην νέα της εποχή με τον Τοντ Μπόελι στην προεδρία, τότε οι τελικοί θα συνεχίσουν να καταφθάνουν και οι «κούπες» θα γεμίσουν και πάλι την τροπαιοθήκη του Λονδρέζικου συλλόγου.

Στράτος Μαρίνος