Συγκινητικοί οι παίκτες της Λίβερπουλ, πανηγύρισαν μαζί με τον μαχητή της ζωής, Μοαμέν Ζακάρια! (vids)

Οι «ρεντς» προχώρησαν σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών τους στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ, γιορτάζοντας την κατάκτηση του FA Cup με έναν ήρωα της ζωής που πάσχει από ALS.Συγκινητικοί οι παίκτες της Λίβερπουλ, πανηγύρισαν μαζί με τον μαχητή της ζωής, Μοαμέν Ζακάρια! (vids)

Καμιά φορά το ποδόσφαιρο μπορεί να μας χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτή στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ ήταν μία από αυτές. Όχι τόσο οι πανηγυρισμοί των παικτών της ομάδας αλλά το χαμόγελο του Μοαμέν Ζακάρια, όταν πανηγύριζε μαζί τους.

Ο πρώην παίκτης της Αλ Αχλί βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ και μετέπειτα στους πανηγυρισμούς των «ρεντς» μετά από την πρόσκληση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Ζακάρια είχε διαγνωστεί με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS), μία σπάνια νευρολογική νόσο που επηρεάζει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής.

Ωστόσο, η χαρά που του έδωσε η «κούπα» που σήκωσε στα χέρια του και το χαμόγελο που δεν έφυγε λεπτό από το πρόσωπό του ήταν αρκετά για να ξεχάσει έστω και για λίγο τις δυσκολίες της ζωής του.

 

Στράτος Μαρίνος