Τρομερός Κλοπ: «Η Τσέλσι το άξιζε όσο κι εμείς, ήταν καταπληκτική»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ναι μεν δήλωσε τρομερά υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του που κατέκτησαν το Κύπελλο Αγγλίας, όμως, απένειμε τα εύσημα και στην Τσέλσι για την τεράστια προσπάθεια στο «Γουέμπλεϊ», με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες κουβαλούν απίστευτη κόπωση απ' όλη τη σεζόν.  



Τρομερός Κλοπ: «Η Τσέλσι το άξιζε όσο κι εμείς, ήταν καταπληκτική»!

Ο Kloppo, που έγινε ο πρώτος Γερμανός προπονητής που κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας, έχοντας θριαμβεύσει έναντι του συμπατριώτη του, Τόμας Τούχελ, το βράδυ του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ», κέρδισε ξανά τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλου του κόσμου με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ναι μεν η χαρά του για όσα καταφέρνουν τα δικά του παιδιά είναι απερίγραπτη, όμως, γνωρίζει πως πρέπει να σεβαστεί και να αναγνωρίσει και τον μόχθο των αντιπάλων του.

«Δεν θα μπορούσα είναι είμαι περισσότερο περήφανος για τα παιδιά μου. Πάλεψαν σκληρά. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι με πολλή αγωνία.

Ήταν τρομερά έντονος τελικός και η Τσέλσι το άξιζε όσο κι εμείς με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Όπως το κάναμε ξανά και οι δύο ομάδες στο Λιγκ Καπ. Οι πολύ μικρές λεπτομέρειες έκαναν ξανά τη διαφορά.

Η Τσέλσι ήταν εκπληκτική, όμως στο τέλος θα υπήρχε μονάχα ένας νικητής και εμείς ήμασταν αυτοί που το καταφέραμε». 

Κώστας Ζάλιαρης