Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ τα έχει πάρει όλα και είναι μόλις 23 ετών!

Πρόσθεσε πλέον και το Κύπελλο Αγγλίας στο βιογραφικό του, συνεχίζει να σηκώνει τρόπαια μαζί με τη Λίβερπουλ και αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ – Άρνολντ είναι ο πιο επιτυχημένος 23χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής!  



Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ τα έχει πάρει όλα και είναι μόλις 23 ετών!

Το παιδί του λιμανιού, ο νεαρός που έγινε και γκράφιτι σε δρόμο του Λίβερπουλ με τον κόσμο να του αναγνωρίζει την αγάπη για τον σύλλογο και την τεράστια προσφορά του σε αυτόν, συνεχίζει ακάθεκτος να συνεισφέρει στους «κόκκινους» ό,τι καλύτερο μπορεί στο κυνήγι των τίτλων.

Πρωταθλητής Αγγλίας το 2020, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2019, κατακτητής του Super Cup Ευρώπης και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Πλέον έχει το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο για τη φετινή σεζόν, συνεχίζοντας ώστε τις επόμενες δυο εβδομάδες να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με όσα τρόπαια έχει πανηγυρίσει με την κόκκινη φανέλα, ο ΤΑΑ είναι ο πιο επιτυχημένος 23χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής στα χρονικά, αφού, κάθε τίτλο που έχει διεκδικήσει, έχει καταφέρει να τον κάνει δικό του μαζι με την υπόλοιπη κόκκινη παρέα. Του λείπει το Community Shield, αλλά θα το βάλει στόχο κι αυτό και ενδεχομένως θα το καταφέρει. Γιατί μάλλον η ποδοσφαιρική του μοίρα είναι τέτοια που τον οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία με την αγαπημένη του ομάδα.

Άλλωστε, το δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως θα είναι ονειρικό για εκείνον να περάσει όλη την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Δεν τον ενδιαφέρει να βάλει άλλη φανέλα, να φύγει μακριά από τον τόπο του, μακριά από το «Άνφιλντ», μακριά από αυτό τον κόσμο για τον οποίο θέλει να παίζει και να τον τιμά. Και οι «κόκκινοι» σκέφτονται πως αυτός ο ήδη επιτυχημένος ποδοσφαιριστής είναι μόλις 23 ετών και έχει μπροστά του πολλά ακόμα να ζήσει και να κατακτήσει.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης