Αλεξάντερ-Άρνολντ: Το πολυπόθητο FA Cup θα ολοκληρώσει την συλλογή των τροπαίων μόλις στα 23 του χρόνια!

Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ θέλει πάση θυσία να κατακτήσει το FA Cup με την Λίβερπουλ για να προσθέσει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ των πιθανών τροπαίων, σε συλλογικό επίπεδο, παρότι διανύει μόλις το 23ο έτος της ηλικίας του.



Αλεξάντερ-Άρνολντ: Το πολυπόθητο FA Cup θα ολοκληρώσει την συλλογή των τροπαίων μόλις στα 23 του χρόνια!

Λίβερπουλ και Τσέλσι συγκεντρώνουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας απόψε (14/05, 18:45) στο Γουέμπλεϊ, στον 150ο τελικό του FA Cup, με τις δύο ομάδες να μάχονται για ακόμη ένα τρόπαιο στην φετινή σεζόν, μετά την κατάκτηση του Carabao Cup από τους «ρεντς» τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εμφανίζεται ως το φαβορί για την επικράτηση, ωστόσο, σε έναν τελικό ανάμεσα σε δύο τόσο ποιοτικές ομάδες, δεν χωρούν προβλέψεις. Από την πλευρά του, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να κρατήσει την ομάδα του σε τροχιά «quadruple» αλλά και για να πετύχει κάτι που στα μάτια των περισσότερων φαντάζει εξωπραγματικό.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει κατακτήσει (σχεδόν) τα πάντα με την Λίβερπουλ. Από την σεζόν 18/19 μέχρι και φέτος, έχει σηκώσει το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ, του Τσάμπιονς Λιγκ, του Carabao Cup αλλά και αυτά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων και του Σούπερ Καπ.

Απόψε, έχει την δυνατότητα να κερδίσει και το τελευταίο «μεγάλο» τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο, επικρατώντας της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Άρνολντ θα έχει κατακτήσει τα πάντα μόλις στα 23 του χρόνια, όντας πλέον ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στράτος Μαρίνος