Τσέλσι: Ένα σαββατοκύριακο, δύο τελικοί FA Cup και μία πιθανή «μπλε» κυριαρχία!

Ο οργανισμός της Τσέλσι ετοιμάζεται για ένα σαββατοκύριακο που μπορεί να αποδειχθεί ονειρικό, με την αντρική και την γυναικεία ομάδα να «μάχονται» στους τελικούς του FA Cup απέναντι σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.



Τσέλσι: Ένα σαββατοκύριακο, δύο τελικοί FA Cup και μία πιθανή «μπλε» κυριαρχία!

Απόψε, όλα τα μάτια θα στραφούν στον τελικό του FA Cup μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ, με τις δύο ομάδες να θέλουν, η καθεμία για δικούς της λόγους, να κατακτήσουν τον ιστορικότερο θεσμό στην Αγγλία.

Ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως οι «μπλε» έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν την διοργάνωση δύο φορές μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Αυτό συμβαίνει διότι, η γυναικεία ομάδα του Λονδρέζικου συλλόγου αγωνίζεται το μεσημέρι της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του FA Cup.

Τα κορίτσια της Έμα Χέις, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το νταμπλ απέναντι στην Σίτι και σε συνδυασμό με μία πιθανή επικράτηση των παικτών του Τόμας Τούχελ απέναντι στην Λίβερπουλ, θα μετατρέψει το τρέχον σαββατοκύριακο σε μία γιορτή για ολόκληρο τον οργανισμό της Τσέλσι.

Στράτος Μαρίνος