Τούχελ: «Αν όλη η χώρα θέλει την Λίβερπουλ, ας πάρουμε εμείς το Κύπελλο και ας βγούμε οι κακοί»

Ο Τόμας Τούχελ τοποθετήθηκε πάνω στην δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με την αγάπη που λαμβάνει η Λίβερπουλ από όλη την χώρα, τονίζοντας πως θέλει το τρόπαιο ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του θα θεωρηθούν οι «κακοί».Τούχελ: «Αν όλη η χώρα θέλει την Λίβερπουλ, ας πάρουμε εμείς το Κύπελλο και ας βγούμε οι κακοί»

Μερικές ημέρες νωρίτερα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων αλλά και των υποστηρικτών των αντίπαλων ομάδων για την στήριξη που δίνουν στην Λίβερπουλ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όλη η Αγγλία θέλει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς» δεν συμφώνησε με την τοποθέτηση του συναδέλφου του και προσπάθησε να αποδώσει τους χαρακτηρισμούς του στην ένταση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ μίλησε σχετικά με την δήλωση του Πεπ, ενόψει του τελικού του FA Cup απέναντι στην Λίβερπουλ αναφέροντας: «Αν όλη η χώρα αγαπάει τη Λίβερπουλ, τότε ας πάρουμε το Κύπελλο εμείς κι ας μας θεωρούν όλοι τους κακούς της υπόθεσης. Δεν θα με πειράξει καθόλου. Το αγοράζω από τώρα. Ας έχει η Λίβερπουλ την αγάπη κι ας έχουμε εμείς το τρόπαιο».

Στράτος Μαρίνος