Επισκέφθηκε το προπονητικό της Τσέλσι ο Μπόελι (pic)

Περιμένοντας τις εναπομείνασες διαδικασίες για να εγκριθεί η αγορά των μετοχών της Τσέλσι, ο Τοντ Μπόελι μετά το «Στάμφορντ Μπριτζ» στο ματς με την Γουλβς, επισκέφθηκε και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, την οποία πλέον πολύ σύντομα θα έχει προσθέσει επίσημα στα περιουσιακά του στοιχεία. 



Επισκέφθηκε το προπονητικό της Τσέλσι ο Μπόελι (pic)

Ο Μπόελι έχει συμφωνήσει σε κάθε λεπτομέρεια με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και το κλαμπ για την εξαγορά όλων των μετοχών του Ρώσου μεγιστάνα και έχει ανακοινωθεί το deal από τους «μπλε». 

Πλέον απομένει η έγκριση της Κυβέρνησης - που θέλει να διασφαλίσει ότι ο Ρώσος δεν θα έχει κανένα όφελος από την μεταβίβαση - αλλά και από την ανεξάρτητη επιτροπή της Πρέμιερ Λιγκ που θα πρέπει να δώσει το «ok» για την έναρξη της νέας εποχής του συλλόγου. 

Ο Μπόελι είχε βρεθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρακολούθησε από σουίτα το ματς με την Γουλβς που ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2, ωστόσο, επισκέφθηκε και το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι για να δει τους χώρους στους οποίους... ίσως να βρίσκεται πιο συχνά πλέον. 

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η Τσέλσι στα social media, ο Μπόελι είχε και συνομιλία με τον Τόμας Τούχελ, αλλά και με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Έμα Χέις. 

 

Κώστας Ζάλιαρης