Τότεναμ: Αήττητη κόντρα σε Σίτι και Λίβερπουλ, όμως η 4άδα είναι μακριά...

Τέσσερα ματς απέναντι στις δύο ομάδες που κυριαρχούν στην Πρέμιερ Λιγκ κι όμως, αυτό δεν της προσφέρει τη δυνατότητα ούτε για την 4άδα. Η Τότεναμ κόντραρε τα «θηρία» που παλεύουν για τον τίτλο, όμως, το Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται μακριά... 



Τότεναμ: Αήττητη κόντρα σε Σίτι και Λίβερπουλ, όμως η 4άδα είναι μακριά...

Τα «σπιρούνια» έκαναν μεγάλη ζημιά στη Λίβερπουλ στην υπόθεση της κατάκτησης της Premier League και του quadruple μετά το 1-1 στο Άνφιλντ το περασμένο Σάββατο. 

Κι όμως, αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις νίκες εντός και εκτός έδρας ενάντια σε Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην είναι αρκετά για τον τερματισμό στην πρώτη 4αδα, αν δεν έρθει κάτι καλό στο ντέρμπι με την Άρσεναλ... 

Η Τότεναμ κατάφερε να κρατήσει έναν σημαντικό βαθμό κόντρα στο «Άνφιλντ» απέναντι σε μια «διαστημική» ομάδα που θα παίξει όλα τα  διαθέσιμα παιχνίδια μέσα στη χρονιά. 

Οι «στρατιώτες» του Αντόνιο Κόντε παρατάχθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλαν το ρυθμό τους και μάλιστα πήραν και το προβάδισμα στο 56ο λεπτό με τον «δαιμονιώδη» Χέουνγκ-Μιν Σον. Ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ο Λουίς Ντίας με σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε, διαμόρφωσε το τελικό 1-1, μοιράζοντας τους βαθμούς.

Άλλο ένα ματς του Ιταλού τεχνικού που δεν χάνει από την Λίβερπουλ του Κλοπ, όπως και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όταν το σκορ ήταν ξανά ισόπαλο (2-2). 

Μάλιστα, ακόμα καλύτερο ρεκόρ τη φετινή σεζόν έχει απέναντι στην πρωτοπόρο του αγγλικού πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι. 

Είχε νικήσει την πρώτη αγωνιστική στο Λονδίνο με 1-0 με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της ομάδας και κατέγραψε το περίφημο 3-2 στο «Έτιχαντ» χάρη στην τρομερή ημέρα της επιθετικής τριπλέτας (Κέιν-Σον-Κουλουσέφκσι).  

Βέβαια, το παράδοξο είναι πως η Τότεναμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 4η Άρσεναλ.

Γι' αυτό ελπίζει πως απόψε θα πάρει αυτό που... απαιτείται από το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και θα μειώσει την διαφορά στον ένα βαθμό. 

Ακόμα όμως και τότε η 4η θέση θα βρίσκεται στα χέρια των «κανονιέρηδων» που θα έχουν να αντιμετωπίσουν την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς’ Παρκ» και την τελευταία αγωνιστική την Έβερτον στο «Έμιρεϊτς».  

Φοίβος Πεφάνης