Ναι, αυτό το βραβείο του μήνα είναι ιστορικό για τον Κριστιάνο! (vid)

Μέσα σε μια απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκείνος συνέχιζε να ξεχωρίζει. Μέσα από το πένθος του, βρήκε δύναμη και κίνητρο για την ψυχούλα που τον καμαρώνει από ψηλά. Ο Κριστιάνο αναδείχθηκε κορυφαίος του Απρίλη στην Πρέμιερ Λιγκ και έγραψε τρομερή ιστορία ως μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Κι απορούν ακόμα κάποιοι για την ηλικία του και την ποιότητά του... 



Ναι, αυτό το βραβείο του μήνα είναι ιστορικό για τον Κριστιάνο! (vid)

Η Πρέμιερ ανακοίνωσε πως ο CR7 ήταν ο καλύτερος όλων και για τον μήνα Απρίλιο στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό, παρά το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και εν τέλει έμεινε οριστικά εκτός 4άδας, με τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών από καταβολής της σύγχρονης μορφής της Λίγκας, αλλά και για ξέχωρα από τη χειρότερη επίδοση στο παθητικό της ομάδας ξανά στα χρονικά της Πρέμιερ. 

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο... εξωπραγματικός αθλητής και ποδοσφαιριστής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην ηλικία των 37 ετών, τους έβαλε όλους κάτω. Και πήρε το 6ο βραβείο του «κορυφαίου του μήνα για την Πρέμιερ Λιγκ», έχοντας πλέον τα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τα 5 που είχε συγκεντρώσει ο Γουέιν Ρούνεϊ. 

Πέντε τέρματα πέτυχε κατά τη διάρκεια του Απρίλη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που έπειτα από εκείνο το χατ-τρικ με την Νόριτς έχασε το ένα από τα δίδυμα αγγελούδια του στη γέννα. Κι όμως, όταν επανήλθε, σκόραρε και απέναντι στην Άρσεναλ και κόντρα στην Τσέλσι κι ας τα έκανε μαντάρα η ομάδα του που απέτυχε παταγωδώς τη φετινή σεζόν. 

Με αυτό το βραβείο που πήρε ο Κριστιάνο, έχει πλέον μόνος του, όσα έχουν τη φετινή σεζόν οι Σαλάχ, Κέιν και Ντε Μπρόινε μαζί! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης