Μάουντ: Έβαλε τις πλάτες του για την Τσέλσι όντας... ηγέτης, ετών 23 (vid)

Ο Μέισον Μάουντ πήρε την Τσέλσι από το χέρι, έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις μεγάλες ευθύνες όταν διακυβεύεται το καλό της αγαπημένης του ομάδας και όντας 23 ετών, φανερώνει τα... ηγετικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιρικού του προφίλ, εξασφαλίζοντας το Τσάμπιονς Λιγκ για τους «μπλε».  



Μάουντ: Έβαλε τις πλάτες του για την Τσέλσι όντας... ηγέτης, ετών 23 (vid)

Τρομερό σουτ από ασίστ του Τζέιμς στα πρώτα λεπτά για το 1-0 στο «Έλαντ Ρόουντ» το βράδυ της Τετάρτης, ασίστ για τον Κρίστιαν Πούλισικ ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Τούχελ προτού προστεθεί στους σκόρερ της αναμέτρησης και ο Ρομέλου Λουκάκου (3-0).

Ο Μέισον Μάουντ σε ηλικία 23 ετών και 121 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης της Τσέλσι που φτάνει σε 10+ γκολ και 10+ ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά το 2-2 με την Γουλβς που μάλιστα διαμορφώθηκε με «μαχαιριά» στο 90'+ 7' με την κεφαλιά του Κόουντι, ήρθε η απαραίτητη αντίδραση και για το κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας το προσεχές Σάββατο.

Ο Μάουντ λατρεύει την ομάδα του, το δηλώνει συνεχώς, είναι μεγαλωμένος στα μπλε, είναι από μικρό παιδάκι στο κλαμπ, είναι ο... ηγέτης του μέλλοντος κατά την γενική άποψη που επικρατεί για την κατάσταση στον λονδρέζικο σύλλογο αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι... εγγύηση για επιτυχίες.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης