Χάνει τον τελικό του FA Cup ο Φαμπίνιο και κάνει αγώνα δρόμου για το Champions League!

Δύσκολα θα ξαναδούμε τον Φαμπίνιο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Λίβερπουλ να χάνει τον τελικό του FA Cup με την Τσέλσι, τα εναπομείναντα ματς της Premier League και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παρίσι και την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League!



Χάνει τον τελικό του FA Cup ο Φαμπίνιο και κάνει αγώνα δρόμου για το Champions League!

Άσχημα είναι τα νέα που προκύπτουν στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του Φαμπίνιο στο ματς με την Άστον Βίλα, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος δεδομένα δεν προλαβαίνει να παρευρεθεί στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι και στα εναπομείναντα ματς της Premier League.

Ωστόσο, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να πάρει μέρος στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ φημολογείται πως θα δει αν ο Φαμπίνιο θα προλάβει να επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι τις 28 Μαΐου και αν το κάνει, θα τον συμπεριλάβει στο ταξίδι προς το… 7ο Champions League της ομάδας του.

Όπως και να έχει, ο Τζόρνταν Χέντερσον θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα στον τελικό του Σαββάτου και στα ματς με Σαουθάμπτον και Γουλβς και… οψόμεθα για την αναμέτρηση στο Παρίσι!

Δημήτρης Μανάκος