Ριτσάρλισον: «Όλοι στην Αγγλία μισούν την Λίβερπουλ, υπάρχουν τρεις καλύτεροι αμυντικοί από τον Φαν Ντάικ»

Ο επιθετικός της Έβερτον, με αφορμή τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε για το... μίσος που ο ίδιος τρέφει για την Λίβερπουλ αλλά έριξε και την «μπηχτή» του στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τονίζοντας πως δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου.



Ριτσάρλισον: «Όλοι στην Αγγλία μισούν την Λίβερπουλ, υπάρχουν τρεις καλύτεροι αμυντικοί από τον Φαν Ντάικ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε αναφέρει μερικές ημέρες νωρίτερα πως όλοι στην Αγγλία αγαπούν την Λίβερπουλ και θέλουν να κατακτήσει όλα τα τρόπαια. Ωστόσο, ο Ριτσάρλισον τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα όπως ακριβώς θα περίμενε κάθε οπαδός της Έβερτον.

Συγκεκριμένα, ο άσος των «ζαχαρωτών» εξέφρασε εντελώς αντίθετη άποψη από τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέροντας πως όλοι μισούν τους «ρεντς» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα που έχει με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, υποστηρίζοντας πως ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μαρκίνιος και ο Σέρχιο Ράμος είναι καλύτεροι αμυντικοί από τον Ολλανδό.

«Όλοι στην Αγγλία μισούν τη Λίβερπουλ. Επίσης όλοι έχουν κόλλημα με τον Φαν Ντάικ, αλλά δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μαρκίνιος και ο Σέρχιο Ράμος είναι καλύτεροι από εκείνον», τόνισε ο επιθετικός της Έβερτον.

 

Στράτος Μαρίνος