Η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά τον 18χρονο Κάλβιν Ράμσεϊ της Αμπερντίν!

Οι «ρεντς» έστειλαν σκάουτερ σε ακόμη μία αναμέτρηση της Αμπερντίν προκειμένου να παρακολουθήσουν την εμφάνιση του 18χρονου φούλμπακ, Κάλβιν Ράμσεϊ που αποτελεί ένας σημαντικός στόχος για το καλοκαίρι.



Η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά τον 18χρονο Κάλβιν Ράμσεϊ της Αμπερντίν!

Μπορεί στην Λίβερπουλ να κυνηγούν ακόμη τους εναπομείναντες τίτλους στην σεζόν, ωστόσο, ο μεταγραφικό σχεδιασμός στην ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει, με αρκετά ονόματα να βρίσκονται στην λίστα του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του καλοκαιριού.

Ένα από αυτά είναι ο ταλαντούχος δεξιός φουλμπακ της Αμπερντίν, Κάλβιν Ράμσεϊ. Ο 18χρονος σκωτσέζος αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην ομάδα, αγωνιζόμενος 22 φορές στο πρωτάθλημα και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και για αυτό το λόγο οι «ρεντς» έστειλαν ξανά σκάουτερ για να παρακολουθήσουν την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της Αμπερντίν απέναντι στην Νταντί.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το κόστος της μεταγραφής και την υπογραφή του συμβολαίου, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να μετακομίσει ο νεαρός μπακ στο Άνφιλντ.

 

Στράτος Μαρίνος