Φαβορί η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τσουαμενί!

Ο νεαρός Γάλλος μέσος πραγματοποιεί σταθερά καλές εμφανίσεις με την Μονακό στο πρωτάθλημα της χώρας του και ήδη αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης παρακολουθούν την εξέλιξή του, με τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν τον πρώτο λόγο.



Φαβορί η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τσουαμενί!

Ο Ορελιέν Τσουαμενί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Γαλλία αυτή την στιγμή, με τον 22χρονο Γάλλο να έχει πάρει φανέλα βασικού στην Μονακό, εξαργυρώνοντας τις σταθερά καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Όπως είναι φυσικό, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ με τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάζουν την περίπτωσή του και να έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Από την πλευρά της, η Μονακό ζητάει περίπου 50 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον ταλαντούχο μέσο να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο, με το συμβόλαιο του παίκτη να εκπνέει το 2024, ενώ έχει και οψιόν για περαιτέρω επέκταση ενός χρόνου.

Στο κόλπο για τον Τσουαμενί βρίσκεται και η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, η περίπτωση να καταλήξει σε μία από τις δύο φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος μετράει 48 εμφανίσεις με 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει φορέσει 8 φορές την φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

 

 

Στράτος Μαρίνος