Ο Ρόι Χόντγκσον χειροκρότησε μόνο τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας μετά τον υποβιβασμό της «δικής» του Γουότφορντ! (vid)

O 74χρονος τεχνικός χειροκρότησε μόνο τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας, στην οποία βρέθηκε για 4 χρόνια, μετά την ήττα και τον υποβιβασμό της Γουότφορντ στην Τσάμπιονσιπ.Ο Ρόι Χόντγκσον χειροκρότησε μόνο τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας μετά τον υποβιβασμό της «δικής» του Γουότφορντ! (vid)

Η Γουότφορντ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, συνοδεύοντας την ήδη «πεσμένη» Νόριτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «σφηκών», Ρόι Χόνγκτσον, δέχτηκε ένα θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας, την ομάδα που υπηρέτησε και ως παίκτης, ξεκινώντας από τις ακαδημίες της αλλά και ως προπονητής από το 2017 μέχρι και το 2021.

Ο 74χρονος τεχνικός χειροκρότησε και εκείνος με την σειρά τους τούς οπαδούς των «αετών» ωστόσο, ξέχασε να κάνει το ίδιο και για εκείνους της ίδιας του της ομάδας που λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε υποβιβαστεί υπό τις οδηγίες του. Η χειρονομία αυτή, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους της Γουότφορντ που όπως φαίνεται δεν θέλουν να ξαναδούν τον Ρόι Χόντγκσον μπροστά τους.

 

Στράτος Μαρίνος