Η αστυνομία μετέφερε τους οπαδούς της Μίντλεσμπρο στην παμπ πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Πρέστον! (vid)

Οι οπαδοί της Μίντλεσμπρο έψαχναν μία παμπ για να πιουν τις μπύρες τους πριν την αναμέτρηση με την Πρέστον και η αστυνομία προσφέρθηκε να τους μεταφέρει στην κοντινότερη μπυραρία.Η αστυνομία μετέφερε τους οπαδούς της Μίντλεσμπρο στην παμπ πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Πρέστον! (vid)

Σκηνικό βγαλμένο μόνο από… την Αγγλία. Οι οπαδοί της Μίντλεσμπρο ταξίδεψαν ως το Πρέστον για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο, όταν αποβιβάστηκαν από το τρένο, οι φίλοι της «Μπόρο» έψαχναν για μία παμπ ώστε να πιουν τις μπύρες τους πριν από το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορούν να βρουν. Έτσι ζήτησαν οδηγίες από την αστυνομία της περιοχής και εκείνοι με την σειρά τους τούς, όχι μόνο τους είπαν που να πάνε, αλλά προσφέρθηκαν και να τους μεταφέρουν γιατί ήταν μακριά.

Έτσι, τους έβαλαν στο «βαν», μαζί με τον ροζ φουσκωτό ελέφαντά τους και τους άφησαν στην κοντινότερη παμπ για να απολαύσουν τις μπύρες τους πριν αναχωρήσουν για το «Ντίπντεϊλ».

 

Στράτος Μαρίνος