Μπρούνο: «Ναι, όσα κάναμε δεν είναι αρκετά για να φοράμε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Με την ειλικρίνεια που τον διακατέχει και με τον «πόνο» από το βαρύ αποτέλεσμα για την Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες αποδέχθηκε τα όσα φώναζε ο κόσμος της ομάδας από τις εξέδρες στο ματς με την Μπράιτον και παραδέχθηκε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν είχαν απόδοση που να τους καθιστά ικανούς να φορούν τη φανέλα του συλλόγου.  



Μπρούνο: «Ναι, όσα κάναμε δεν είναι αρκετά για να φοράμε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρέθηκε στο Amex τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του Ραλφ Ράνγκνικ, οι οποίοι έβλεπαν τους «γλάρους» να φτάνουν σε τέσσερα γκολ και ν' απειλούν για να γίνει ακόμα μεγαλύτερο το κάζο των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι, η φωνή του κόσμου ήταν τέτοια που ακουγόταν από το γήπεδο προς τους παίκτες ότι δεν είναι ικανοί να φορούν τη φανέλα της ομάδας και να την εκπροσωπούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπρούνο Φερνάντες που ουδέποτε έχει κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι όσα κάναμε όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, δεν ήταν αρκετά για να δικαιολογούν την παρουσία μας στην ομάδα και την ικανότητά μας να φοράμε αυτή τη φανέλα...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης