Στην Championship η Γουότφορντ, άλλη ομάδα η Μπρέντφορντ με τον Έρικσεν!

Σύντομη αποδείχθηκε η επιστροφή της Γουότφορντ στην Premier League, με την ήττα της από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 1-0, να είναι καταδικαστική. Την ίδια ώρα, η Μπρέντφορντ επικράτησε της Σαουθάμπτον με 3-0, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να είναι και πάλι καθοριστικός!



Στην Championship η Γουότφορντ, άλλη ομάδα η Μπρέντφορντ με τον Έρικσεν!

Πριν από μία εβδομάδα, η Νόριτς εξασφάλισε πως δεν θα συνεχίσει στην Premier League και πλέον, τα «καναρίνια» μπορούν να μην αισθάνονται πως έπεσαν… νωρίς, καθώς η Γουότφορντ ηττήθηκε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας και επιστρέφει επίσης άμεσα στην Championship.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον προσπάθησε και πάλεψε στο «Σέλχαρστ Παρκ», αλλά το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά ήταν εμφανώς καλύτερα και πήρε το τρίποντο, έστω και με το ισχνό 1-0.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Γουίλφριντ Ζαχά στο 31ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, αποδεικνύοντας ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ οι «hornets» ολοκλήρωσαν το ενενηντάλεπτο με μόλις μία εντός εστίας τελική προσπάθεια και μόλις 31% κατοχής της μπάλας.

Όσον αφορά, το ματς του Brentford Community Stadium ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Σαουθάμπτον, η αλήθεια είναι πως οι «μέλισσες» ήταν εμφανώς καλύτερες σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και εξασφάλισαν τη νίκη τους, από το πρώτο κιόλας… τέταρτο.

Ο Έρικσεν εκτέλεσε κόρνερ στο 13ο λεπτό, ο Γιάνσον επωφελήθηκε και έκανε το 1-0, ενώ 60 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γουϊσά επιβεβαίωσε πως αν η Σαουθάμπτον δεχθεί γκολ νωρίς, δεν έχει μάθει να το διαχειρίζεται.

Έκανε το 2-0 με το 9ο γκολ του στην σεζόν, ο ¶γιερ με εντυπωσιακή προσπάθεια διεύρυνε τον δείκτη του σκορ και και επί της ουσίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με την Μπρέντφορντ να πανηγυρίζει την πρώτη εντός έδρας νίκη της, μετά από σχεδόν ένα μήνα!

Η επίδραση του Κρίστιαν Έρικσεν για το σύνολο του Τόμας Φρανκ είναι καταλυτική και ο Δανός εξακολουθεί να έχει χάσει μόλις ένα ματς ως βασικός (αυτό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), στο διάστημα παρουσίας του στους νεοφώτιστους!

Δημήτρης Μανάκος