Αν απορείτε γιατί κουνιέται το πλάνο και κάνει εντυπωσιακούς τους πανηγυρισμούς... ιδού η απάντηση! (vid)

Η Ρέιντζερς πήρε την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο κόσμος έκανε ξανά το «Άιμπροξ» ένα πραγματικό φρούριο και ίσως ελάχιστοι να ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του camera-man που έχει πάντοτε το πιο δύσκολο έργο στις αναμετρήσεις. Να στέκεται εκεί που... τα πάντα κουνιούνται, αλλά και από το οποίο προκαλούνται τα πιο εντυπωσιακά πλάνα. Αν απορείτε γιατί κουνιέται το πλάνο και κάνει εντυπωσιακούς τους πανηγυρισμούς... ιδού η απάντηση! (vid)

Πόσοι και πόσοι δεν έχουν παθιαστεί παρακολουθώντας τα ματς από την τηλεόραση και βλέποντας το πλάνο να κινείται στους πανηγυρισμούς για τα γκολ. 

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό κάθε φορά που σκοράρει κάποια ομάδα και συνδυάζεται η εικόνα με τον ήχο από τις εξέδρες που ξεσπούν σε πανηγυρισμούς. 

Και ναι, όλοι είχαμε ιδέα για τη στημένη κάμερα και το γεγονός πως το σημείο τραντάζεται από τον κόσμο που χοροπηδάει γεμάτος ευτυχία. 

Όμως, βλέποντας τον συγκεκριμένο camera-man, τον λόγο για τον οποίο είναι κουνημένο το πλάνο του, αλλά και που ακριβώς στέκεται, σε πιάνει ένας φόβος... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης