Βενγκέρ για Γκρίλις: «Τον πέρασε εύκολα ο Καρβαχάλ, λάθος η άμυνα και στο πρώτο γκολ της Ρεάλ» (vids)

Το αδύναμο πρέσινγκ των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ένας από τους κύριους λόγους της ανατροπής, της παράτασης και του αποκλεισμού των «πολιτών» από την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως σχολίασε ο Αρσέν Βενγκέρ. «Ο Καρβαχάλ περνάει πολύ εύκολα τον Γκρίλις, η άμυνα δεν πέφτει πάνω στη μπάλα ούτε στο γύρισμα του Μπενζεμά στο πρώτο γκολ».  



Βενγκέρ για Γκρίλις: «Τον πέρασε εύκολα ο Καρβαχάλ, λάθος η άμυνα και στο πρώτο γκολ της Ρεάλ» (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι αν και βρισκόταν μόλις 6 λεπτά μακριά από τον δεύτερο διαδοχικό τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, τα έκανε όλα μαντάρα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και το 1-0 από το γκολ του Μαχρέζ έγινε 2-1 εις βάρος της με τα τέρματα του Ροντρίγκο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σχολιάζοντας τηλεοπτικά το ματς τα έβαλε με την λειτουργία της άμυνας από πλευράς της ομάδας του Πεπ, λέγοντας πως: «Όπως βλέπετε και στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει κάποιος να πιέσει και να πέσει πάνω στη μπάλα για να μη βγει η μεταβίβαση προς τον Μπενζεμά που έκανε το γύρισμα».

Ο Αλσατός κόουτς εξήγησε και γιατί ο Γκρίλις πάλι βρίσκεται στο στόχαστρο με την soft επίβλεψή του στον Καρβαχάλ πριν από το δεύτερο τέρμα του Ροντρίγκο, λέγοντας: «Εκεί φροντίζεις να μην μπει η μπάλα στην περιοχή γιατί όλα μπορούν να συμβούν από τη στιγμή που οι αντίπαλοι προωθούνται. Ο Καρβαχάλ πέρασε με τρομερή ευκολία τον Γκρίλις που υποτίθεται τον μάρκαρε».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης