Γκουαρδιόλα: «Είχαμε τον έλεγχο όμως μετράνε τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που αποκλείστηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την Ρεάλ από το να σκοράρει.



Γκουαρδιόλα: «Είχαμε τον έλεγχο όμως μετράνε τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα»

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε με τον χειρότερο τρόπο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεχόμενη δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά ενώ στην συνέχεια δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα από την εκτέλεση πέναλτι του Μπενζεμά στην παράταση.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε συμβιβασμένος με την ήττα της ομάδας του ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

«Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε καλά, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζακ Γκρίλις. Είναι αλήθεια ότι μας απείλησαν και στο τέλος έπαιζαν με τέσσερις επιθετικούς και τον Έντερ Μιλιτάο μπροστά. Πριν από το πρώτο γκολ δεν πιεστήκαμε από τη Ρεάλ. Το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, όμως δεν αισθανθήκαμε αποσβολωμένοι. Όταν παίξαμε καλύτερα, έκαναν την ανατροπή.

Έχω υποστεί κι άλλες σκληρές ήττες στο Champions League, όπως από την Τσέλσι όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Ήμασταν πολύ κοντά. Στο 1ο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά στο 2ο βελτιωθήκαμε. Στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια των παικτών. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό, το αίσθημα ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μετά έκαναν το 2-1, σκόραραν με πέναλτι και τέλος. Μόνο που στο τέλος ήμασταν εξαιρετικοί. Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στράτος Μαρίνος