Η στιγμή που ο Κλοπ κατάλαβε ότι θα γύριζε το ματς: «Όπως με την Μπαρτσελόνα...» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσπαθούσε να σκεφτεί αν θα μπορούσε η Λίβερπουλ μετά το κάκιστο πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου με την Βιγιαρεάλ να ξυπνήσει. Κι αφού υπέθεσε πως ο κόσμος θα περίμενε κι άλλο γκολ από το «κίτρινο υποβρύχιο», εκείνος, εντόπισε τη στιγμή που το μομέντουμ θα άλλαζε παντελώς και η πρόκριση δεν θα χανόταν με τίποτα.  



Η στιγμή που ο Κλοπ κατάλαβε ότι θα γύριζε το ματς: «Όπως με την Μπαρτσελόνα...» (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τόνισε πως στην ανάπαυλα του ματς στο «Κεράμικα», στ' αποδυτήρια υπήρχε... συνδυασμός έντονης φωνής, αλλά και οδηγιών από τον Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός επιχείρησε ν' αποσπάσει κάποιο θετικό στοιχείο από τον βοηθό του, Πιπ Λίντερς, αλλά όταν του ζήτησε να βρει με τον αναλυτή μια σωστή συνεργασία των παικτών του από το πρώτο ημίχρονο για να την δείξει και να ζητήσει ακόμα περισσότερες... δεν βρέθηκε τίποτα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι για τις σκέψεις του και τον τρόπο που εκείνος αντιλαμβανόταν την εξέλιξη του ματς, κυρίως μετά το 2-0, ο Kloppo ανέφερε:

«Στο ημίχρονο όλος ο κόσμος περίμενε αυτό το προβάδισμα της Βιγιαρεάλ θα γινόταν και μεγαλύτερο και θα ερχόταν το 3-0 δίχως εμείς ν' αντιδράσουμε. Την πρώτη φορά που καταφέραμε και παίξαμε σωστά και διασπάσαμε την άμυνά τους, κατάλαβα ότι πλέον το ματς θα άλλαζε ριζικά. Θα γινόταν όπως με την Μπαρτσελόνα ή όπως στα ματς που έχουμε καταφέρει να κάνουμε την ανατροπή». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης