Ο βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ έψαχνε κάτι καλό από το πρώτο μέρος και... δεν βρήκε τίποτα! (vid)

Όσο κι αν ο Κλοπ ήθελε να έχει ένα μικρό παράδειγμα μιας σωστής λειτουργίας της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με την Βιγιαρεάλ για να το δείξει στους παίκτες στην ανάπαυλα και να ζητήσει ανάλογη συνέχεια, δεν υπήρχε το παραμικρό παράδειγμα από την εικόνα της ομάδας του!  



Ο βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ έψαχνε κάτι καλό από το πρώτο μέρος και... δεν βρήκε τίποτα! (vid)

Ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε λίγο μετά το 3-2 κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο» και την πρόκριση σε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τελικό, πως το πρώτο μέρος του επαναληπτικού ημιτελικού με τους Ισπανούς ήταν... εφιάλτης.

Η ομάδα του Έμερι ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς διεκδικώντας φυσικά την πρόκριση κανονικότατα, ενώ, το ακόμα χειρότερο, ήταν πως οι «κόκκινοι» δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι τους συνέβαινε και είχε μπλοκάρει το μυαλό τους.

«Ζήτησα από τον Πιπ (σ.σ. Λίντερς) να βρει στο βίντεο και να μου φέρει να δείξω στα παιδιά μια καλή στιγμή μας στο πρώτο ημίχρονο, ώστε να ζητήσω να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοια πράγματα και μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρει τίποτα» σχολίασε ο Kloppo!

«Ήταν ιδιαίτερη η επαναφορά μας στο δεύτερο ημίχρονο, αν και αισθανόμαστε σαν να έχουμε παίξει... 500 ματς για φέτος. Η αντίδραση των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτική» ανέφερε επιπλέον ο κόουτς της Λίβερπουλ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης