Ο Μανέ προκρίθηκε σε 4ο τελικό μέσα στο 2022! (pic)

Ο Σαντιό Μανέ έχει βοηθήσει την Λίβερπουλ και την Σενεγάλη να προκριθούν σε 4 τελικούς μεγάλων διοργανώσεων και ετοιμάζεται να κατακτήσει ακόμη ένα τρόπαιο, έχοντας σηκώσει ήδη 2 κούπες.



Ο Μανέ προκρίθηκε σε 4ο τελικό μέσα στο 2022! (pic)

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η φορά τα τελευταία 5 χρόνια επικρατώντας της Βιγιαρεάλ με 3-2 στο Θεράμικα (5-2 συνολικό σκορ) παρά την πολύ κακή εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Εκείνος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στην νίκη επί του «κίτρινου υποβρύχιου» ήταν ο Σαντιό Μανέ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρούλι, πέρασε και τον Φόιθ και πλάσαρε σε κενή εστία δίνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό στην ομάδα του.

Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος επιθετικός έφτασε σε ακόμη έναν τελικό διοργάνωσης στην φετινή σεζόν έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά. Συγκεκριμένα, αυτός θα είναι ο 4ος τελικός που προκρίνεται, όχι απλά μέσα στην σεζόν, αλλά μέσα στους πρώτους 5 μήνες του 2022.

Μετά τον τελικό του League Cup και την κατάκτηση από την Λίβερπουλ, ο Μανέ «σήκωσε» και την κούπα του AFCON με την Σενεγάλη ενώ βρίσκεται ήδη στον τελικό του FA Cup και πλέον και του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας το 2022 μία ονειρική χρονιά για τον ίδιο.

Στράτος Μαρίνος