«Η Γουέστ Χαμ κάνει τον Ράις αρχηγό και τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ για να τον κρατήσει»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στην Γουέστ Χαμ επικρατεί αισιοδοξία για την παραμονή του Ντέκλαν Ράις στην ομάδα και του προσφέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον επιβραβεύσουν για την πίστη του.



«Η Γουέστ Χαμ κάνει τον Ράις αρχηγό και τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ για να τον κρατήσει»

Ο Ντέκλαν Ράις είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Γουέστ Χαμ. Ο Άγγλος διεθνής πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους που τα «σφυριά» έχουν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Europa League.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Λονδρέζικος σύλλογος θέλοντας να ευχαριστήσει τον 23χρονο μέσο για την κατανόηση και την πίστη που δείχνει στον ομάδα, είναι διατεθειμένη να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και να του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Στην Γουέστ Χαμ επικρατεί αισιοδοξία για την παραμονή του και πλέον μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με αρκετές ομάδες από την Αγγλία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

 

Στράτος Μαρίνος