Ο 24χρονος Ντέιβιντ Μπρουκς της Μπόρνμουθ κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο! (pic)

Ο διεθνής Ουαλός μεσοεπιθετικός διαγνώστηκε με μία μορφή καρκίνου τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά την αγωγή που ακολούθησε, πλέον έχει απαλλαγεί από τον κίνδυνο.



Ο 24χρονος Ντέιβιντ Μπρουκς της Μπόρνμουθ κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο! (pic)

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 24χρονος μέσος της Μπόρνμουθ Ντέιβιντ Μπρουκς σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινότητα, αποκαλύπτοντας πως είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin, μία μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται στο λεμφικό σύστημα, μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος, και επηρεάζει κυρίως νεαρούς ενήλικες στις αρχές των 20 ετών ή άτομα άνω των 70.

Ωστόσο, μετά από πολύμηνη φαρμακευτική αγωγή, ο νεαρός μέσος ανακοίνωσε πως πλέον έχει απαλλαγεί από τον καρκίνο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις για να βρει και πάλι τον παλιό του εαυτό και να ενταχθεί εκ νέου στο ρόστερ της Μπόρνμουθ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία μου ενημέρωση και σε αυτό το διάστημα έχω ολοκληρώσει τη θεραπεία μου για τον καρκίνο. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το απίστευτο ιατρικό προσωπικό για την εκπληκτική δουλειά και την υποστήριξή τους καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον γιατρό μου έχοντας επανεξετάσει τα τελικά αποτελέσματα των δοκιμών μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και πλέον δεν έχω καρκίνο.

Αυτές οι λέξεις είναι απίστευτες και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματα και τις ευχές σας, που αυτά με βοήθησαν πραγματικά να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω το ταξίδι της επιστροφής σε πλήρη φυσική κατάσταση και θα συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Τα παιδιά στο Μπόρνμουθ είχαν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και ανυπομονώ να επιστρέψω στο «The Vitality» για να εμψυχώσω την ομάδα καθώς κατευθυνόμαστε προς τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά τους επόμενους μήνες και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω και να παίξω μπροστά σας στο γήπεδο, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Σας ευχαριστώ και πάλι

Τις καλύτερες ευχές, Ντέβιντ».

 

Στράτος Μαρίνος