Κάρλος Κορμπεράν: Από την Δόξα Κατωκοπιάς στα play-offs με την... Χάντερσφιλντ!

Ο «Μεσσίας» της Χάντερσφιλντ, Κάρλος Κορμπεράν, εξασφάλισε την παρουσία της ομάδας του στα Play-offs ανόδου της Championship και φαίνεται ότι τελικά είχε επιμονή και ικανότητες, για να φτάσει από την Δόξα Κατωκοπιάς, κοντά στην πύλη της Premier League.



Κάρλος Κορμπεράν: Από την Δόξα Κατωκοπιάς στα play-offs με την... Χάντερσφιλντ!

Τον «νέο» Ντέιβιντ Βάγκνερ φέρεται να έχουν βρει οι «terriers», μιας και ο Ισπανός τεχνικός από το Τσέστε κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά για την ομάδα του μια θέση στα Play-offs, έχοντας μαζέψει 79 βαθμούς ύστερα από 45 αγωνιστικές.

Αυτή τη στιγμή η Χάντερσφιλντ μετράει σερί έξι αήττητων αγώνων και ελπίζει να το συνεχίσει και κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι για την τελευταία αγωνιστική αλλά και στον δρόμο της προς το Γουέμπλεϊ και την Premier League.

Φυσικά, άκρως ενδιαφέρουσα είναι και η πορεία του 39χρονου τεχνικού που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κύπρο, όταν βρέθηκε στον πάγκο της Δόξας Κατοκωπιάς για 8 αγώνες τη σεζόν 2016/17.

Απολύθηκε ύστερα από πέντε ήττες. Όμως, η καριέρα του συνεχίστηκε στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον Ερμή Αραδίππου, ωστόσο, το πέρασμά του ήταν αρκετά σύντομο με μόλις 15 αγώνες.

Παρ' όλα αυτά, του παρουσιάστηκε νέα ευκαιρία στο Γιόρκσαϊρ, στην ομάδα u23 της Λιντς Γιουνάιτεντ και τα τρία χρόνια εμπειρίας εκεί του φάνηκαν αρκετά για να αναλάβει την Χάντερσφιλντ και να την οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην Γη της Επαγγελίας...

Φυσικά, φροντίζει και για την ανάδειξη του ονόματός του, αφού θέλει ν' αποδείξει πως κανένα όνειρο δεν είναι ακατόρθωτο στον ποδοσφαιρικό κόσμο του «Νησιού».

Φοίβος Πεφάνης