Η Μπέρνλι χορεύει στους ρυθμούς του Μάικλ Τζάκσον! (vids)

Οι «κλάρετς» έδιωξαν τον Σον Ντάις μετά από 9,5 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και πλέον διανύουν εξαιρετική φόρμα υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Μάικλ Τζάκσον, παίρνοντας προβάδισμα στην μάχη για την παραμονή.



Η Μπέρνλι χορεύει στους ρυθμούς του Μάικλ Τζάκσον! (vids)

Ποιος μπορεί να σταματήσει αυτή την Μπέρνλι; Οι «κλάρετς», απέλυσαν τον Σον Ντάις έπειτα από σε μία κίνηση που ξάφνιασε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ και στην θέση του βρέθηκε ο βοηθός Μάικλ Τζάκσον.

Το άκουσμα της είδησης δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τους φίλους της ομάδας που άρχισαν ήδη να κάνουν σενάρια για άνετο υποβιβασμό και ανικανότητα της διοίκησης να φέρει έναν αντικαταστάτη στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, ο Μάικλ Τζάκσον ή αλλιώς «Μάικ» Τζάκσον όπως τον φωνάζουν οι περισσότεροι, τους άλλαξε πάρα πολύ γρήγορα γνώμη. Ο 48χρονος τεχνικός μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα και την οδηγεί ολοταχώς προς την σωτηρία, παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα, το μεσημέρι του Σαββάτου, με την Μπέρνλι να πραγματοποιεί επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στην Γουότφορντ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουνς, επικρατώντας με 2-1 και υποβιβάζοντας παράλληλα την Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη.

Επόμενη στάση για το τρένο του Μάικλ Τζάκσον, η Άστον Βίλα που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στα «καναρίνια» και δεν μοιάζουν διατεθειμένα να χαριστούν σε κανέναν ακόμη και αν δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Στράτος Μαρίνος