Ο Άλισον έχει περισσότερα clean sheets απ' ότι αποκρούσεις στα τελευταία τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ! (vid)

Ο τερματοφύλακας των «ρεντς» δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσει κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση, καθώς η αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ κάνει εξαιρετική δουλειά ανακουφίζοντας τον τερματοφύλακα της ομάδας.



Ο Άλισον έχει περισσότερα clean sheets απ' ότι αποκρούσεις στα τελευταία τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ! (vid)

Μπορεί να της πήρε λίγο χρόνο όμως ο Χέντερσον με την βοήθεια της τύχης και του Εστουπινιάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την Λίβερπουλ απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Το δεύτερο τέρμα του Μανέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και όπως όλα δείχνουν οι «ρεντς» θα βρεθούν στο Παρίσι για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Κλοπ δεν απειλήθηκε καθόλου και κράτησε τρίτο διαδοχικό clean sheet σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Άλισον να κάνει την καλύτερη ζωή κάτω από τα δοκάρια. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη πιο πολλές φορές (3) από  τον αριθμό των αποκρούσεων (2) που έχει πραγματοποιήσει, με την αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ να κάνει όλη την δουλειά για εκείνον.

Απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μόλις μία απόκρουση, με την Έβερτον το ίδιο ενώ στην χθεσινή αναμέτρηση του Άνφιλντ απέναντι στην Βιγιαρεάλ, δεν παρενέβη στο μοναδικό σουτ των Ισπανών σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως οι «ρεντς» κυριάρχησαν και στα τρία παιχνίδια, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας σε υψηλά ποσοστά, ενώ οι «4» της άμυνας αλλά και οι κεντρικοί χαφ «καθάριζαν» από νωρίς τις φάσεις, πριν αποτελέσουν απειλή για την εστία του Άλισον.

Στράτος Μαρίνος