Περισσότεροι από 1.300 φίλοι της Βιγιαρεάλ κατέθεσαν αίτηση για διαβατήριο για να βρεθούν στο Άνφιλντ!

Οι φίλαθλοι της Βιγιαρεάλ ζουν το δικό τους όνειρο βλέποντας την ομάδα τους να αποκλείει τα θηρία της Ευρώπης στο Τσάμπιονς Λιγκ και να προκρίνεται μέχρι τα ημιτελικά απέναντι στην Λίβερπουλ και η «ανάγκη» για ένα εισιτήριο στο Άνφιλντ είναι μεγάλη.



Περισσότεροι από 1.300 φίλοι της Βιγιαρεάλ κατέθεσαν αίτηση για διαβατήριο για να βρεθούν στο Άνφιλντ!

Παράνοια επικρατεί στην τάξεις των οπαδών της Βιγιαρεάλ. Το σύνολο του Ουνάι Έμερι απέκλεισε Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου στις προηγούμενες φάσεις των νοκ-άουτ παιχνιδιών και τώρα βρίσκει μπροστά της το εμπόδιο της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώτος αγώνα είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (27/04, 22:00) στο Άνφιλντ και οι φίλοι του «κίτρινου υποβρυχίου» δεν γινόταν να λείπουν από τις εξέδρες. Όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος, περισσότεροι από 1.300 οπαδοί κατέθεσαν αίτηση για διαβατήριο για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αγγλία και να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Συνολικά, ο ισπανικός σύλλογος είχε στην διάθεσή του 3.000 μαγικά χαρτάκια για την αναμέτρηση στο Άνφιλντ και όπως ήταν φυσικό εξαφανίστηκαν σε μερικές ώρες.

 

Στράτος Μαρίνος