Όταν οι άλλοι δεν μπορούν, η Σίτι δείχνει πως γίνεται! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, την ίδια ώρα που καμία άλλη ομάδα από το Νησί δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την «Βασίλισσα» περισσότερες από δύο φορές στην ίδια διοργάνωση.



Όταν οι άλλοι δεν μπορούν, η Σίτι δείχνει πως γίνεται! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Έτιχαντ για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Άγγλους να θεωρούνται φαβορί απέναντι στην ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο θεσμό.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι «πολίτες» όχι μόνο υιοθέτησαν πλήρως τον χαρακτηρισμό, αλλά παραλίγο να διασύρουν τους αντιπάλους τους καθώς είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και να κλειδώσουν μία τεράστια πρόκριση.

Το τελικό 4-3 δεν απογοητεύει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που πήρε το πλεονέκτημα για την ρεβάνς στο Μπερναμπέου σε μία εβδομάδα παρά το «καυτό» ξεκίνημα στην αναμέτρηση. Ωστόσο, η Σίτι έγραψε ιστορία με την νίκη της επί της «Βασίλισσας» καθώς έγινε η μοναδική ομάδα στο Νησί που καταφέρνει να επικρατήσει τρεις φορές των Μαδριλένων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καμία άλλη αγγλική ομάδα δεν τα έχει καταφέρει και αυτό που κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός αυτό είναι πως οι «πολίτες» κατέγραψαν την 3η τους διαδοχική νίκη απέναντι στον Μπενζεμά και την παρέα του, έχοντας επικρατήσει με 2-1 στους ημιτελικούς της διοργάνωσης την σεζόν 2019-2020.

Μάλιστα, μπορεί να διευρύνει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο ρεκόρ εφόσον πάρει την νίκη και στην Μαδρίτη σε μία εβδομάδα από τώρα.

Στράτος Μαρίνος