Ο Γκόρντον και η Έβερτον ζητούν απαντήσεις για τo πέναλτι, ο Ριτσάρλισον θα έπρεπε να έχει αποβληθεί (vids)

Ο Άντονι Γκόρντον επιμένει να δείχνει μέσω social media πως αδικήθηκε σε περιπτώσεις με τους Αλεξάντερ – Άρνολντ και Μάτιπ στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, η Έβερτον ζητάει επίσημα απαντήσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ, ο Ριτσάρλισον θα έπρεπε να έχει αποβληθεί στο «Άνφιλντ» και το γλίτωσε.  



Ο Γκόρντον και η Έβερτον ζητούν απαντήσεις για τo πέναλτι, ο Ριτσάρλισον θα έπρεπε να έχει αποβληθεί (vids)

Το τρίτο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ περιλαμβάνει και αρκετή κουβέντα για τη διαιτησία και κυρίως από πλευράς «ζαχαρωτών» που θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Ο Άντονι Γκόρντον με τις κούρσες που έκανε από αριστερά και πατούσε στην περιοχή των «κόκκινων», γκρίνιαξε έντονα για μαρκαρίσματα των Αλεξάντερ – Άρνολντ και Μάτιπ, με τον Φρανκ Λάμπραντ να δηλώνει από την πλευρά του: «Αν εκείνος που έπεσε ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην άλλη περιοχή, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έπαιρνε το πέναλτι».

Βέβαια, η Έβερτον θα μπορούσε να έχει μείνει και με παίκτη λιγότερο αν είχε εξεταστεί από τον VAR η κίνηση του Ριτσάρλισον να χτυπήσει τον Τζόρνταν Χέντερσον προς το φινάλε του ματς, με τον Βραζιλιάνο να ρισκάρει με τιμωρία που θα τον άφηνε εκτός από τις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης