Δεν είναι σίγουρη αν θέλει τον Κουτίνιο και για του χρόνου η Άστον Βίλα!

Πριν από ένα μήνα έμοιαζε δεδομένη η παραμονή του Φελίπε Κουτίνιο στην Άστον Βίλα, όμως τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Βραζιλιάνος έπαψε να σκοράρει με την ίδια συχνότητα και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να αποφασίσει για την παραμονή του στο τέλος της σεζόν!



Δεν είναι σίγουρη αν θέλει τον Κουτίνιο και για του χρόνου η Άστον Βίλα!
Μπορεί ο Φελίπε Κουτίνιο να εντυπωσίασε με την επιστροφή του στην Premier League, όντας καταλυτικός στις πρώτες του αναμετρήσεις για την Άστον Βίλα, όμως τον τελευταίο μήνα η συνέχεια δεν είναι ανάλογη.

Δεν έχει συμμετοχή σε κάποιο γκολ, είτε με έμμεσο, είτε με άμεσο τρόπο, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ομάδας του και αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για ένα ηγετικό πρόσωπο για το Βίλα Παρκ, το εν λόγω γεγονός έχει δημιουργήσει προβληματισμό.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας δεν είναι διατεθειμένη να βιαστεί, αναφορικά με το ζήτημα της παραμονής του. Θα περιμένει μέχρι και το τέλος της σεζόν, γνωρίζοντας πως αν θέλει να τον αγοράσει θα πρέπει να πληρώσει 33 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα και από εκεί και πέρα, βλέποντας και… κάνοντας!

Δημήτρης Μανάκος