Το «Άνφιλντ» πανηγύρισε… τρεις φορές: Στα γκολ και στην… ειρωνεία του Άλισον προς τον Πίκφορντ! (vid)

Οι καθυστερήσεις των παικτών της Έβερτον σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάρα πολλές και όταν η Λίβερπουλ σκόραρε δύο φορές, ο Άλισον ήθελε να απαντήσει. Για αυτό και σε ένα σουτ του Ριτσάρλισον στο φινάλε, ο γκολκίπερ των «κόκκινων» μπλόκαρε την μπάλα και άργησε να δώσει συνέχεια, όπως έκανε και ο Πίκφορντ χαμογελώντας!



Το «Άνφιλντ» πανηγύρισε… τρεις φορές: Στα γκολ και στην… ειρωνεία του Άλισον προς τον Πίκφορντ! (vid)

Βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 140ο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον και στο 60ο στην εποχή της Premier League. Τα «ζαχαρωτά» παίζουν σε όλο το πρώτο μέρος πίσω από την μπάλα και έχουν κατορθώσει να χαλάσουν στον απόλυτο βαθμό του μυαλό των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ.

Έχουν πάει το ματς στη δύναμη, δεν παίζουν γρήγορα και αρκούνται σε πολλές αψιμαχίες, οι οποίες δεν επέτρεπαν στο παιχνίδι να πάρει ρυθμό. Ο Πίκφορντ είναι ικανοποιημένος και σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες του πρώτου 45αλέπτου, μπλοκάρει και χαμογελά εριστικά.

Θεωρούσε πως η… ιστορία θα συνεχιστεί και στην επανάληψη. Ωστόσο, η είσοδος των Οριγκί και Ντίας στην αναμέτρηση, άλλαξε την ροή! Ο Ρόμπερτσον άνοιξε το σκορ, ο Οριγκί «κλείδωσε» το τρίποντο, αλλά το «Άνφιλντ» πανηγύρισε σαν… γκολ και την ειρωνεία του Άλισον Μπέκερ προς τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ο Ριτσάρλισον σούταρε στο 91ο λεπτό, ο Άλισον μπλόκαρε εύκολα, αλλά δεν βιάστηκε να δώσει συνέχεια στο ματς. Έπεσε κάτω και ο κόσμος της Λίβερπουλ ξεσηκώθηκε! Έβλεπε τον Άλισον να πέφτει συνειδητά στο έδαφος, πικάροντας τον Άγγλο γκολκίπερ, την Έβερτον να τελειώνει την 34η αγωνιστική στην ζώνη του υποβιβασμού και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν… επικές!

 

Δημήτρης Μανάκος