Σεμπαστιάν Αλέ: «Ο Τεν Χαγκ είναι απόλυτος επαγγελματίας, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη»

Αποθέωση του Έρικ Τεν Χαγκ από τον Σεμπαστιάν Αλέ που είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Ολλανδό κόουτς στον Άγιαξ. «Έτοιμος ανά πάσα στιγμή για κάθε κατάσταση που θα διαμορφωθεί» είπε ο υψηλόσωμος επιθετικός για τον μελλοντικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Σεμπαστιάν Αλέ: «Ο Τεν Χαγκ είναι απόλυτος επαγγελματίας, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη»

Ο Αλέ δεν πέτυχε στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, όμως, τελικά η απόφαση να πάει στον Άγιαξ τον δικαίωσε κι εκεί κατάφερε να γίνει ξανά σημαντικό κομμάτι για τα πλάνα του προπονητή του, ανταποδίδοντας με γκολ την εμπιστοσύνη που λάμβανε.

Μιλώντας για τον Τεν Χαγκ έξω από το προπονητικό κέντρο του Αίαντα, αφότου πλέον ο Ολλανδός τεχνικός έχει ανακοινωθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι, ο Ιβοριανός σχολίασε:

«Μαθαίνεις πώς είναι να δουλεύεις σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια. Είναι τρομερός επαγγελματίας ο Τεν Χαγκ, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, είναι μόνιμα έτοιμος για κάθε κατάσταση που θα διαμορφωθεί στον δρόμο του, θα δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι έχουν ασφάλεια και θα τους εμπνεύσει για να παίζουν όπως μπορούν».

Κώστας Ζάλιαρης