Εξωπραγματικός Μίτροβιτς με 40 γκολ σε 40 παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ!

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχει πετύχει μία ασύλληπτη επίδοση καθώς έφτασε τα 40 γκολ σε 40 αναμετρήσεις με την φανέλα της Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ την φετινή σεζόν, με τους «κότατζερς» να έχουν ακόμη 4 παιχνίδια μπροστά τους.



Εξωπραγματικός Μίτροβιτς με 40 γκολ σε 40 παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ!

Η Φούλαμ επικράτησε με 3-0 της Πρέστον στο Κρέιβεν Κότατζ το βράδυ της Δευτέρας (19/04) και πήρε και μαθηματικά την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, 4 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Φέτος, η χρονιά ήταν ονειρική για τους «κότατζερς» καθώς διέθεταν στην αιχμή της επίθεσης ένα πολυβόλο από τη Σερβία που ακούει στο όνομα, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Με τα δύο τέρματα απέναντι στην Πρέστον, ο υψηλόσωμος επιθετικός έφτασε τα 40 σε 40 αναμετρήσεις στην κατηγορία και απειλεί το ρεκόρ του Γκάι Γουίτιγχαμ, ο οποίος είχε πετύχει 42 με την φανέλα της Πόρτσμουθ τη σεζόν 1992-1993.

Ο διεθνής φορ έχει πετύχει περισσότερα γκολ από ότι η Μπάρνσλεϊ, η Πιτέρμπορο και η Χαλ και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στις εναπομείναντες αγωνιστικές μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο αυτό τον αριθμό.

 

Στράτος Μαρίνος