Ο 19χρονος Χάνιμπαλ έδειξε στους παίκτες της Γιουνάιτεντ πώς πρέπει να αγωνίζονται απέναντι στην Λίβερπουλ! (vid)

Ο Χάνιμπαλ Μεζμπρί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, αγωνιζόμενος με πάθος και δύναμη αλλά και με λίγο περισσότερο νεανικό ενθουσιασμό.



Ο 19χρονος Χάνιμπαλ έδειξε στους παίκτες της Γιουνάιτεντ πώς πρέπει να αγωνίζονται απέναντι στην Λίβερπουλ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με κάτω τα χέρια από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με το τελικό 4-0 να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν αλλά και την ευρύτερη ήττα του συλλόγου σε αυτό το γήπεδο στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, οι περισσότεροι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκαν βαριά κριτική για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Σε ένα ντέρμπι απέναντι στους «ρεντς» οι παίκτες του Ράνγκνικ δεν έδειξαν ούτε πάθος ούτε θέληση για τη νίκη, παρά μόνο φόβο απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο.

Αυτό δεν συνέβη και με τον 19χρονο Χάνιμπαλ Μεζμπρί. Ο διεθνής Γαλλοτυνήσιος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 84ο λεπτό και αμέσως έτρεξε να πιέσει και να κλέψει μπάλες παρότι το σκορ ήταν στο 3-0.

Μπορεί από δικό του λάθος να κλέβει την μπάλα ο Ρόμπερτσον που οδηγεί στο 4ο γκολ των «ρεντς», ωστόσο ο νεαρός χαφ απέδειξε πως νοιάζεται για την ομάδα και θέλει να δίνει σε κάθε αγώνα το 100%, κάτι που φαίνεται να μην συμβαίνει με αρκετούς παίκτες στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».

Στράτος Μαρίνος