Για κάθε γκολ της Λίβερπουλ και μια... γροθιά του Κλοπ στον αέρα (vid)

Συνήθως ήταν τριπλή γροθιά στον αέρα μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ στο Kop για να πανηγυρίσουν τις νίκες παρέα με τον Κλοπ. Τώρα, ο Γερμανός φαίνεται ότι... έβαλε και μια παραπάνω, για να «ματσάρει» τα γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ. 



Για κάθε γκολ της Λίβερπουλ και μια... γροθιά του Κλοπ στον αέρα (vid)

Φυσικά ο κόουτς των «κόκκινων» ήταν πανευτυχής και δεν χρειάστηκε να φωνάξει και ιδιαίτερα από την άκρη του πάγκου, του βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του ουσιαστικά από το πρώτο μέρος να έχουν προβάδισμα ασφαλείας απέναντι στην Γιουνάιτεντ και τελικά να φτάνουν μέχρι και το ευρύ 4-0. 

Ίσως να μην μπορούσε να περιμένει κανείς μια τόσο άνετη βραδιά στο «Άνφιλντ» σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι, όμως έγινε κι αυτό, με την Λίβερπουλ ν' αναρριχάται στην κορυφή της Πρέμιερ και το +2 από τη Σίτι, περιμένοντας το αποτέλεσμα των «πολιτών» κόντρα στην Μπράιτον. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ φυσικά και πήγε στο Kop για να πανηγυρίσει όπως το συνηθίζει παρέα με τον κόσμο και αυτή τη φορά δεν ήταν απλά τρεις οι γροθιές, αλλά ήταν μια για κάθε γκολ που πέτυχε η ομάδα του στο ματς. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης