Στοχεύει στον Τόνεϊ η Νιούκαστλ, μετά το «άκυρο» από τον Νούνιες!

Πρώτος στόχος της Νιούκαστλ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων της Premier League, έχοντας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του!



Στοχεύει στον Τόνεϊ η Νιούκαστλ, μετά το «άκυρο» από τον Νούνιες!

Στην κορυφή της λίστας της Νιούκαστλ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις φετινές του εμφανίσεις με την φανέλα της Μπρέντφορντ.

Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει πετύχει 12 γκολ σε 28 εμφανίσεις και οι δηλώσεις του σχετικά με την καριέρα του στις «μέλισσες», έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες για το μέλλον του.

Την κατάσταση αυτή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Νιούκαστλ για να τον φέρει πίσω πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του, η οποία είχε θέσει ως βασικό της στόχο τον Ντάργουϊν Νούνιες της Μπενφίκα, αλλά το ενδιαφέρον δεν ευδοκίμησε, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει μεγαλύτερες βλέψεις.

Μένει να δούμε αν ο Τόνεϊ θα είναι η δεύτερη προσθήκη επιθετικού στη νέα εποχή των Σαουδαράβων στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», μετά τον Κρις Γουντ, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σε κάθε περίπτωση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Δημήτρης Μανάκος